Povestea Restaurantului Caprice
Restaurantul Caprice este o filă din povestea orașului Timișoara și, poate o filă din povestea multora dintre dumneavoastră.
Un popas mic cât pentru o masă, sau o petrecere… o întalnire care a adus zâmbete și voie bună nu poate fi lăsată să treacă fără să tresari când auzi numele: „Caprice”
Au trecut mai bine de două decenii… clienții tineri de atunci sunt părinți acum, perechile fericite care au sărbătorit cu familia și prietenii cununii sau botezuri, sărbătoresc acum majoratele sau cununiile viitoarelor familii… cam de atunci se scrie povestea Restaurantului Caprice.
Bunătățile cu specific românesc și pe ici pe colo cu o ușoară infulență internațională v-au sporit și vă vpr spori pofta de chef și distracție și ieri, și azi… și mâine.
Vă așteptăm!
Povestea numelui Haraweli
Cu emoția momentelor frumoase sau haioase și chiar cu amintirile umbrite de momente mai puțin plăcute, ce izvorăsc din trecutul ospătarului de altă dată și cu pasiune pentru „meseria bunei ospiltalități” s-a născut povestea „Haraweli”.
Am venit în Banat de pe meleaguri Bucovinene cu obiceiul locului: „dacă îmi treci pragul ești de-al casei și nu plecă fără să fi ospătat bine” și cu îndrăzneala și curajul de a accepta noi provocări.
Restaurantul Caprice este o nouă provocare, un vis împlinit, un loc minunat și cu oameni și mai minunați.
De ce Haraweli? Un pic din trecut, un pic din prezent și un pic din fascinația poreclei strănbunilor mei: în frumoasa Bucovină, în nord se vorbește un dialect ucrainean, iar eu mă trag dintr-un neam poreclit în zonă Haraveali, din dialectul vorbit.
Cu inimă deschisă și pasiune pentru mâncarea gustoasă vă invităm să faceți parte din povestea „Caprice by Haraweli” și să vă bucurați de moment frumoase în restaurantul nostru!
Cu respect: Staff-ul Restaurantului Caprice